Project Description

After Lipo Massage

MAAK EEN AFSPRAAK

Aromatherapy

MAAK EEN AFSPRAAK

Nazorg na Liposuctie of buikwandcorrectie

Onderga jij binnenkort een liposuctie of buikwandcorrectie operatie? Of heb je je operatie al achter de rug?

Vergeet je aftercare niet in te plannen.

Door de operatie die je hebt ondergaan ontstaat er vocht en is je weefsel beschadigd.

After Lipo massages zorgen voor een sneller herstel en mooier resultaat.

Hierdoor voorkom je fibrose en andere verhardingen. Vanwege mijn grote kennis en aanbod kan ik je met alle bijzonderheden die je meemaakt gedurende je herstel helpen.

De operatie is 50% van je resultaat, de goede aftercare de overige 50% !

Belangrijk om een goed drukpak te dragen na je operatie, deze faja is verkrijgbaar in de salon. Het merk MariaE is bij mij te koop en te passen.

WAAROM EEN AFTER LIPO ​​MASSAGE?

Tijdens de postoperatieve periode kan zich natuurlijk littekenweefsel ophopen in de behandelde gebieden. Dit weefsel vormt zich in de kleine tunnels die worden gecreëerd door de afzuiginstallaties die worden gebruikt om overtollige vetcellen te verwijderen, waardoor bindweefsel en oppervlakkig vet samenklonteren en oneffenheden langs het oppervlak ontstaan. Dit kan kuiltjes, deuken en klonterige of oneffen gebieden veroorzaken langs behandelde gebieden.

Littekenweefsel is normaal gesproken een goede zaak, omdat het een goed teken is dat je lichaam zichzelf op de juiste manier geneest. Knobbeltjes permanent littekenweefsel kunnen echter het uiterlijk van je huid negatief beïnvloeden. Voor postoperatieve liposuctiepatiënten kan het verschijnen van dergelijk weefsel onder de huid het lijken alsof het het hele doel van liposuctiebehandeling verslaat.

Het is absoluut belangrijk om je huid glad te strijken voordat het onderliggende weefsel verhardt tot permanent littekenweefsel. Een massage kan deze onregelmatigheden in het oppervlak helpen verminderen door de vorming van littekenweefsel te voorkomen. Massage kan ook helpen bij het verminderen van huidoedeem. Veel chirurgen bevelen aan dat hun patiënten zelfmassage uitvoeren op de getroffen gebieden, inclusief de romp, nek en middengezicht.

Lipomassages hebben vele voordelen

  • verkleving van littekenweefsel wordt losgemaakt
  • slappe huid wordt verstevigd
  • de beste oplossing voor het bestrijden van cellulitis
  • bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • stimuleert de bloed- en lymfecirculatie
  • verbeterd het silhouet
After lipo massage complete aftercare pakket (10 x 60 min)

€680,00

Welkom bij Bodycare Fleur in Apeldoorn

BOEK NU